Nephylim live @ Into The Grave (07.06.2024)

English below

De heren van Nephylim (Melodic Death metal) openen de Reaper stage op vrijdag. Ze werden aangekondigd met het feitje dat ze niet meer samen gespeeld hebben sinds februari. Hier is echter niks van te merken!

Ze beginnen hun show ook meteen sterk door tegelijkertijd te headbangen. Het zijn echte showmensen op het podium. De zanger gaf de andere artiesten ook een spotlight momenten, persoonlijk vind ik dit heel fijn om te zien aangezien een band meer is dan alleen de frontman.


Ook zodra de eerste noten begonnen te klinken begon het steeds voller en voller te lopen met mensen en dit ook zeer verdient want wat speelde ze lekker. Het enige beetje irritante is dat de frontman het publiek in het Nederlands en Engels aansprak en de hele tijd bleef wisselen. Ik denk dat ik mij hier als enige aan stoorde want het publiek ging los. Nadat de eerste moshpit was gestart ging het aan een lopende band door.

Het is niet de eerste keer dat ik Nephylim heb gezien en ik hoop ook niet de laatste want het plaatje is compleet, het klinkt gewoon goed en zo ziet het er ook uit!

Je vind Nephylim op hun eigen website of in onze database.

YouTube player

All pictures were taken by @Foto.Morfose

Nephylim live @Into The Grave

The gentlemen of Nephylim (Melodic Death Metal) are opening the Reaper Stage on Friday. They were announced with the fact that they haven’t played together since February. However, you wouldn’t notice this at all!

They start their show off strong by headbanging in unison. They are true showmen on stage. The singer also gave the other artists their moments in the spotlight. I personally find that very nice to see, as a band is more than just the frontman.

As soon as the first notes started to play, more and more people began to gather, which is well deserved. They played really well. The only slightly annoying thing was that the frontman addressed the audience in both Dutch and English, constantly switching between the two. I think I was the only one bothered by this because the crowd went wild. Once the first mosh pit started, it continued non-stop.

This is not the first time I’ve seen Nephylim and I hope it won’t be the last. Because everything about them is just right; they sound great and look great too!

share this post:

Facebook
Threads
WhatsApp

You may have missed:

MetalFromNL is a passion project started by Nicky van der Schaaf. Currently we work with volunteers to grow our platform. 

Contact us

Temporary

Still a work in progress!