Breekijzer Presenteert: Pendejo, Hilton Drive en Octa

Breekijzer Presenteert: Pendejo, Hilton Drive en Octa
Breekijzer Presenteert: Pendejo, Hilton Drive en Octa

When

January 20, 2023    
8:00 pm - 11:45 pm

Where

Poppodium Phoenix
belcrumweg 60, Breda, 4815 HA

Event Type

Breekijzer Presenteert: Pendejo, Hilton Drive en Octa

BREEKIJZER PRESENTS:

¡PENDEJO!
Na hun vette show als een van de hoogtepunten op Helldorado nu op het podium van BREEKIJZER bij Poppodium Phoenix. Teruggrijpend op hun Latino roots pleurden ze een verzameling riffs met dikke cojones in een ton, deden er beukende drums bij, Spaanse recht-in-je-bakkes teksten en, om het af te maken, een scheurende trompet. ¡PENDEJO! was geboren en hun muziek werd omschreven als heavy, verslavend, rauw en groovend. ¡PENDEJO! liet sporen en adepten na in de Europpese undergroundscene in Europa en deelde het podium met zwaargewichten als Monster Magnet, Fu Manchu, Karma to Burn, Mondo Generator en Helmet. De band toerde vier keer in Latijns-Amerika en speelde in Argentinië, Uruguay, Paraguay, Chili, Peru en Venezuela.” Niet alleen voor klootzakken, deze pendejo’s.

HILTON DIVE
deze gasten breken al jaren de podia af in en rondom Breda. Bereid je voor op een dikke sludge metal show met misschien wel de beste diepe gruntzanger van Nederland!

Øçtå
betreed als eerste het podium na jaren van nummers schrijven en repeteren komen ze ons kennis laten maken met hun stoner/doom metal !
v.v.k. €10,00 aan de deur € 12,50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.