Kapmes Rituelen #2 met Sammath, Asgrauw en Nortfalke

Kapmes Rituelen #2 met Sammath, Asgrauw en Nortfalke
Kapmes Rituelen #2 met Sammath, Asgrauw en Nortfalke

When

January 15, 2023    
3:00 pm - 6:00 pm

Where

Iduna
oliemolenstraat 16, Drachten, 9203 ZN

Event Type

Kapmes Rituelen #2 met Sammath, Asgrauw en Nortfalke

Avantgardistische noise, drone, doom/sludge en de donkerste blackmetal: Kapmes Rituelen biedt plaats aan alle vormen van duisternis.
Kapmes Rituelen is de nieuwe uitlaatklap van Mories. Een muzikale duizendpoot met tig bandprojecten zoals Aderlating, Gnaw Their Tongues, Mystagogue en Grand Celestial Nightmare. Met zijn eigen Kapmes platenlabel presenteert de Drachtster nu dé middag voor muzikale zwartgalligheid in Friesland en op zondag 15 januari staat de volgende samenzwering gepland met een drietal pikzwarte bands uit de underground: Sammath, Asgrauw, Nortfalke.

Sammath
Sammath komt je vakkundig platwalsen met hun compromisloze blackmetal. De vuige sompige gitaarmuur wordt gedragen door droge, penetrerende drums met daarbovenop scherpe screams die rechtstreeks uit de hel lijken te komen.

Asgrauw
Asgrauw braakt Nederlandstalige zwartgalligheid met furieuze snelle stukken die worden afgewisseld met tempoverlagingen. Dit alles tot in hoge perfectie uitgevoerd. Intens en allesvernietigend!

Nortfalke
Nortfalke, met leden van o.a. Kjeld en Asregen, brengt rauwe oldschool dungeon synth. Met betoverende soundscapes neemt de band je mee in een sfeervolle trip naar de duisternis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.