Dead man’s Walk

Hailing from: Nijmegen
Genre: death, thrash

Links to other sites:

Website
Facebook
Instagram
Youtube
Spotify
Bandcamp

Spotify playlist:

<

Bio:

Met een stevige basis van Thrash/ Death metal, een sausje van groovende lompe riffs en Scandinavische melodieuze invloeden weet deze vijf-mans formatie een stevige sound neer te zetten. Opgericht in 2008 maar na meerdere bezettingswisselingen nu in vorm als nooit tevoren.

Met de eerste release, Rise Again, al in 2009 zag de tweede release, Life Denied, het daglicht in 2014. Op 31 oktober 2021, ondanks de wereld pandemie COVID19, bracht Dead Man’s Walk de full length Below uit.

Geïnspireerd door alles wat in de jaren ’90 groot was, klinkt de band toch modern en weet Dead Man’s Walk steeds dat stuk vernieuwing te vinden zodat het zeker niet gedateerd klinkt. Op het podium geven zij een stevige en energieke show weg. Veel haar en een no-nonsense uitstraling maken het een serieuze band om naar te kijken en nog beter om op te Thrashen! In 2015 stond Dead Man’s Walk al in de finale van de Metal Battle Nederland en ook was Dead Man’s Walk finalist tijdens de Wacken Metal Battle. Dead Man’s Walk heeft sindsdien alle uithoeken van Nederland gezien en over de grens naar Duitsland en België zijn ze ook aan de weg aan het timmeren. Dead Man’s Walk heeft het podium gedeeld met grootheden als Aborted, I Am Morbid, Kataklysm, Beheaded, Altar, Birdflesh en vele anderen. Ondertussen worden steeds meer optredens aan Dead Man’s Walk’s ervaring toegevoegd, zoals onder ander Stonehenge en Occultfest. Nu langzaamaan de zalen en podia in Nederland en daarbuiten door de pandemie weer hun deuren voorzichtig openen, is Dead Man’s Walk weer helemaal klaar om het album Below live te gaan promoten!

Dead Man’s Walk is:
Dennis Melkert – Vocalen
Jeroen van der Grift – Gitaar
Petra Guijt – Gitaar
Martijn van Gene – Drums
Rob Hoefakker – Basgitaar

Upcoming Gigs

No Entries Found

See all upcoming events

You may have missed:

MetalFromNL is a passion project started by Nicky van der Schaaf. Currently we work with volunteers to grow our platform. 

Contact us

Temporary

Still a work in progress!