Sterk

Hailing from:
Genre: hardrock

Links to other sites:

Website
Facebook
Instagram

Spotify

Spotify playlist:

Bio:

“Sterk” klinkt als een statement. En dat is het ook. De hartrock van deze band is bedoeld om gelijk je aandacht te pakken en je hart te raken. Met songs die in je hoofd blijven hangen, zonder de originaliteit uit het oog te verliezen. Soms stevig, dan weer subtieler, maar altijd catchy. Uitgevoerd door topmuzikanten met de nodige ervaring. Live is de band een uitvergroting van de nummers die worden gespeeld; overrompelend, catchy en smakend naar meer.

Upcoming Gigs

No Entries Found

See all upcoming events

You may have missed:

MetalFromNL is a passion project started by Nicky van der Schaaf. Currently we work with volunteers to grow our platform. 

Contact us

Temporary

Still a work in progress!