Cannibalistic Sqvirrel

Hailing from: Doetichem
Genre: heavy metal, thrash

Links to other sites:

Facebook
Instagram
Youtube
Spotify
Bandcamp

Spotify playlist:

<

Bio:

Eind 2015 in het mooie plaatsje Doetinchem besloten originele zanger Hannes Driessen en Wiebe Oudesluijs een bandje op te richtten. Snel werden we versterkt door Roos Oudesluijs, Mischa Sluijter en Dominic Bolder. In 2019 doken we de studio in om de EP Beeldenstorm op te nemen. Opnieuw in 2022 voor de singles Stedendwinger & Ochtendritueel en een collab met Volviers. In 2022 besloot Dominic Bolder dat hij niet langer bij Cannibalistic Sqvirrel kon drummen. Wij hebben een waardige vervanger in Timo Fränzel gevonden! Onze liefde voor keiharde metal zorgt ervoor dat Cannibalistic Sqvirrel met veel geweld uit je speakers komt knallen. Dus Wielrenners wees gewaarschuwd, want Cannibalistic Sqvirrel komt eraan!

Cannibalistic Sqvirrel is: Wiebe Oudesluijs – zang en ritmische gitaar Roos Oudesluijs – solo gitaar Mischa Sluijter – basgitaar Timo Fränzel – drums

Upcoming Gigs

Metal Battle Voorronde
February 17, 2024 at Estrado
Sqvirrelfest
May 11, 2024 at De Engelenbak

See all upcoming events

You may have missed:

MetalFromNL is a passion project started by Nicky van der Schaaf. Currently we work with volunteers to grow our platform. 

Contact us

Temporary

Still a work in progress!