just typing here to see where it goes Callous Intent - MetalFromNL

Callous Intent

Hailing from: Zuid Holland
Genre: death, thrash

Links to other sites:

Facebook
Instagram

Bio:

Callous Intent is een vijf-koppige metal band uit Zuid-Holland en bestaat sinds 2017. De bandleden draaien al meer dan 20 jaar mee in het genre die voor het Callous Intent het best te omschrijven is als thrashmetal gecombineerd met progressieve deathmetal invloeden.

De band staat garant voor snoeiharde gitaar riffs afgewisseld met melodieuze gitaarsolo’s. Tijdens liveoptredens wordt voornamelijk het eigen werk gepresenteerd maar wordt een Slayer cover ook zeker niet geschuwd. Songteksten zijn vaak geinspireerd op kratenkoppen en verhalen over de donkere kanten van de maatschappij.

Met het verstevigen van de line-up de afgelopen periode is de band op dit moment druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers.

Upcoming Gigs

No Entries Found

See all upcoming events