Death Möth

Hailing from: Schraard
Genre: death

Links to other sites:

Website
Facebook
Instagram
Youtube
Spotify

Bio:

Gitariste Ingeborg is Death Möth begonnen als project medio September 2022 met de gehele band compleet aan het begin van 2023. Met 2 friese leden van Bad Speed Boys (Michael) en Marching Trough Corpses (Tjeerd) hebben wij dan ook onze thuis basis in Schraard, Friesland.
Deze band bestaande uit 2 dames en 2 heren wordt vaak beschreven als oldschool ‘lompe’ death metal waar wij onze invloeden halen uit Obituary, Cannibal Corpse en Bold Thrower. Met ondertussen 2 uitgebrachte singels op zak, zal medio halverwege 2024 hun eerste EP worden gereleased.

Upcoming Gigs

Latenstaan Heavy
March 2, 2024 at Mevr. Latenstaan
Metal Battle Voorronde Friesland
March 3, 2024 at Iduna
Silent Metal Mayhem
March 17, 2024 at Het Pand
Sonja + Death Moth
April 18, 2024 at Rockcaffe Mukkes

See all upcoming events