Death Möth

Hailing from: Schraard
Genre: death

Links to other sites:

Website
Facebook
Instagram
Youtube
Spotify

Bio:

Gitariste Ingeborg is Death Möth begonnen als project medio September 2022 met de gehele band compleet aan het begin van 2023. Met 2 friese leden van Bad Speed Boys (Michael) en Marching Trough Corpses (Tjeerd) hebben wij dan ook onze thuis basis in Schraard, Friesland.
Deze band bestaande uit 2 dames en 2 heren wordt vaak beschreven als oldschool ‘lompe’ death metal waar wij onze invloeden halen uit Obituary, Cannibal Corpse en Bold Thrower. Met ondertussen 2 uitgebrachte singels op zak, zal medio halverwege 2024 hun eerste EP worden gereleased.

Upcoming Gigs

Latenstaan Heavy
02/03/2024 at Mevr. Latenstaan
Metal Battle Voorronde Friesland
03/03/2024 at Iduna
Silent Metal Mayhem
17/03/2024 at Het Pand

See all upcoming events

You may have missed:

MetalFromNL is a passion project started by Nicky van der Schaaf. Currently we work with volunteers to grow our platform. 

Contact us

Temporary

Still a work in progress!