BaŠta

Hailing from: Drachten en Groningen
Genre: stoner

Links to other sites:

Website
Facebook
Instagram
Youtube
Spotify
Bandcamp

<

Bio:

BaŠta is een power trio uit het noorden van het land die voornamelijk instrumentele nummers spelen. Roelof (drum) , Michel (bas) en Pascal (gitaar)
Na enkele jaren ervaring in verschlilende bands slaan Roelof (drummer) Michel (bas) en Pascal (gitaar) de handen in één als het power trio BaŠta. De heren laten zich inspireren door verschillende muziekstijlen, te denken aan shoegaze, psychedelische blues en zelfs de zwaardere metalen. De muziek van BaŠta laat zich omschrijven als een muziekale reis waarbij hypnotische instrumentale stukken worden afgewisseld met door fuzz doodrenkte riffs.

After serveral years of playing with other bands, Roelof (drums), Michel (bas) and Pascal (guitar) combine forces as the power trio BaŠta. These musicians draw inspiration from several genres, like shoegaze, psychedelic blues and even metal. The music of BaŠta is a musical journey where hypnotic instrumental parts are alternated with fuzz drenched riffs.

Upcoming Gigs

No Entries Found

See all upcoming events

You may have missed:

MetalFromNL is a passion project started by Nicky van der Schaaf. Currently we work with volunteers to grow our platform. 

Contact us

Temporary

Still a work in progress!