just typing here to see where it goes Tsjuster replaced Engorge with Deadspeak - MetalFromNL

Tsjuster replaced Engorge with Deadspeak

(English below)

Afgelopen weekend (20 oktober) zou Tsjuster samen met Engorge optreden in Willemeen als onderdeel van een tour. Engorge is echter gecancelled en heeft Tsjuster de vervanging gevonden in Deadspeak voor hun optreden in Berlijn. Engorge zegt niets met de beschuldigingen te maken te hebben maar Tsjuster wil zich ver houden van alle aanteigingen dus hebben ze besloten voor de andere optredens met Engorge een andere oplossing te zoeken. Wat vind jij ervan dat Tsjuster zich zo duidelijk uitspreekt?

Last weekend (October 20th) Tsjuster was set to perform with Engorge in Willemeen as part of a tour. Engorge was cancelled, however. Tsjuster found a replacement in Deadspeak for their performance in Berlin. Engorge says they have nothing to do with the alligations, but Tsjuster doesn’t want to be tied to those alligations in any way. They’ve decided to replace Engorge for all their other tour dates as well. What do you think of that?

Picture by Wietske Elzinga