just typing here to see where it goes Mist Above Europe tour - MetalFromNL

Mist Above Europe tour

Op 22 maart starten Reformist (progressive metalcore, NL) en Abyss Above (deathcore, SK) hun halve 11-stedentocht door Europa. Onder de naam ‘Mist Above Europe Tour 2024’ racen beide bands in 6 dagen van Bratislava via Budapest naar Wenen en van Luxemburg via Tournai in België naar de traditiegetrouwe finish in Leeuwarden. Niet op de Bonkefeart maar in café Mukkes zal de tour op luidruchtige wijze worden voltooid. Zubzero zal met hun sompige kettingzaag-metal als dweilorkest fungeren en de twee headliners zwaar groovend binnenloodsen. Het beloofd een ijskoud welkom te worden: ‘Frostbite’ is de naam van de onlangs uitgebrachte EP van Zubzero.

Het Slowaakse Abyss Above komt met een pot onvervalste deathcore. De nieuwe EP ‘Embrace The Abyss’ walst alles plat en ook live zal het er niet zachtzinnig aan toe gaan. Als afsluiter hoeft Reformist uit Rotterdam dan alleen nog de kers op de taart te zetten. Hun single ‘Oblivion’ is er eentje om niet te vergeten! Dus wees er bij op donderdag 28 maart in Mukkes, anders weet je niet wat je Mist (Above Europe).

#metal #dutchmetal #metalfromnl #localbands #supportyourlocals #metalcore #death #deathcore