just typing here to see where it goes Win tickets for a concert in Hedon! - MetalFromNL

Win tickets for a concert in Hedon!

(English below)

WIN 2X2 TICKETS VOOR EEN CONCERT IN HEDON Behoefte aan meer heavy concerten in Zwolle en omgeving? Of heb je een mening over de huidige manier waarop poppodium Hedon heavy concerten promoot? Dit is je kans om het te laten weten! Hedon is momenteel bezig met een onderzoek naar het heavy segment binnen de programmering. Afstudeerstagiaire Britt onderzoekt een passende merkidentiteit voor metal, punk en hardrock in Hedon. Vul de enquête in en help ons vorm te geven aan een passend sublabel voor heavy muziek. Invullen duurt slechts drie minuten! Onder de deelnemers geeft Hedon 2×2 tickets weg voor een concert naar keuze. Laat je e-mailadres achter aan het eind van de enquête om aan de winactie deel te nemen🤘

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjs1BL_3sOlh5-uugWRcQdhkhVty5PzbraoFjryoQtK110og/viewform

WIN 2X2 TICKETS FOR A CONCERT AT HEDON

Do you crave more heavy concerts in Zwolle and the surrounding area? Or do you have an opinion about how pop venue Hedon promotes heavy concerts currently? This is your chance to make it known! Hedon is currently conducting research on the heavy segment within its programming. Graduate intern Britt is investigating a suitable brand identity for metal, punk, and hard rock at Hedon. Fill out the survey and help us shape an appropriate sub-label for heavy music. Filling it out only takes three minutes! Among the participants, Hedon will give away 2×2 tickets for a concert of your choice. Leave your email address at the end of the survey to participate in the prize draw.