just typing here to see where it goes Wacken Metal Battle - Wie is: I’ll Get By? - MetalFromNL

Wacken Metal Battle – Wie is: I’ll Get By?

I’ll Get By is een melodische hardcore band uit Utrecht. De band bestaat uit Ward (vocals), Wessel (gitaar), Jerry (gitaar), Joost (drums) en Marijn (bas). Ze halen hun inspiratie uit verschillende hoeken, maar het moet vooral hard zijn. De band heeft een tijdje stil gelegen, onder andere door wat wisselingen in de band. In 2023 kwam lead vocalist Ward bij de band. En na een tussenpauze van 2 jaar kwam de band in 2023 weer helemaal terug met optredens op Into the Core fest en nieuwe muziek. Dat ze terug zijn bewijzen ze door nu in de finale van de Wacken Metal Battle te staan. 

I’ll Get By staat garant voor een energieke live show, dikke gitaar riffs en meeslepende teksten. Check dat vooral zelf op Spotify en zorg dat je de teksten kent voor de finale van de Metal Battle op 20 april in Estrado, Harderwijk! 

Tickets voor Estrado, Harderwijk vind je hier.

I’ll Get By vind je hier.

Luisteraars op Spotify: 2.097

Meest gestreamde track: Useless – 24.300 streams

Discography

2019 – Your Arrow (single)
2019 – Worrying (single)
2019 – I want to let you go (single)
2019 – Tiny Room (EP)
2020 – Useless (single)
2021 – Stagnant (single)
2023 – Deathbed (single)
2023 – Left behind (single)
2024 – Deathbed acoustic (single)

Gespeeld in: 

Little Devil – Musicon – Latenstaan – Willemeen – Dynamo – StudioGonz – O.J.V. De Koornbeurs – Effenaar – Paardcafe – DB’s (and probably more!)

YouTube player