just typing here to see where it goes Wacken Metal Battle - Wie is: Inherited? - MetalFromNL

Wacken Metal Battle – Wie is: Inherited?

Foto door Manon Koopman-Van Broecke

Deze band is de grootste verassing van de Wacken Metal Battle dit jaar, want ze komen letterlijk uit het niets. Ze hadden geen promo, geen gevuld Facebook account en een Instagram account met twee posts, toen ze ineens uit het niets de voorronde in Zeeland wonnen. Inmiddels is er iets meer bekend van de band uit Zeeland en staan er ook wat mooie foto’s online, met dank aan @koopmanvanpoecke  Wat daarop vooral goed te zien is, is dat deze band echt de nieuwe generatie Metalheads gaat aanspreken. Of ze de biertjes mogen opdrinken die ze verdienen met hun set, is nog maar de vraag. 

Foto door Manon Koopman-Van Broecke

De halve finale in Baroeg Rotterdam, was het tweede optreden ooit van de band. Wat maakt dan, dat deze band, zonder muziek online te hebben of uberhaupt een social media presence te hebben, toch gewoon in de finale staat? Een tering dikke live show! De energie van deze gasten is super aanstekelijk, de tracks zitten lekker in elkaar en ze spelen een show waar menig band nog van kan leren. Wil je weten hoe dat eruit ziet, check dan de filmpjes die inmiddels op Instagram staan. 

Foto door Manon Koopman-Van Broecke

Je vind Inherited op Facebook of Instagram.

Koop de tickets voor de finale hier!

Luisteraars op Spotify: 0, want nog geen muziek uitgebracht

Meest gestreamde track: nog geen muziek uitgebracht

Discography 

Komt er snel aan!

Gespeeld in: 

De Pit –  Baroeg

YouTube player