just typing here to see where it goes MetalFromNL Tiplijst #9 - MetalFromNL

MetalFromNL Tiplijst #9

Je twee-wekelijkse uurtje metal van Nederlandse bodem is terug. In deze editie van de tiplijst weer 10 nieuwe tracks. Ik wilde eigenlijk nog een 11e track toevoegen van Sietse de Krieger, maar helaas had ik echt geen tijd meer deze editie, dus je weet in ieder geval wat er de volgende editie als eerste op de planning staat. En wellicht ga ik volgende week wel weer een tussendoor editie opnemen in plaats van gewoon weer over twee weken, want er staan al weer behoorlijk wat tracks in de lijst voor de komende tijd! We will see. Hou de socials in ieder geval in de gaten voor updates.

Tracklist:

Salvage – Currents
Out of the Blue – Deadbeat
Permeator – Wake
HESKEN – Desolation
Gallamesh – Stingrays
Dead Head – Caverns of Fate
Another Now – Would it kill you
Colombian Necktie – Nameless
Dance with Dragons – The Key
Zieldoder – Be Silent Like The Night

Check de tiplijst hier:

Of check m op Youtube als je me wil zien meeschreeuwen

YouTube player