just typing here to see where it goes MetalFromNL Tiplijst #10 - MetalFromNL

MetalFromNL Tiplijst #10

Een tiplijst? Nu al? Ja, nu al. Ik zei het vorige week al, anders heb ik te veel tracks en wordt ie veel te lang. Want voor de volgende editie, volgende week, heb ik namelijk ook alweer acht tracks van de tien klaar staan. Niet dat ik daarover klaag overigens, blijf lekker dingen uitbrengen please! Wil je dat we aandacht besteden aan je nieuwe track en wil je ons leven makkelijker maken? Neem ff contact op via instagram of stuur een mailtje naar info@metalfrom.nl, dan nemen we hem mee!

In deze editie de volgende tracks:

1 Sietse de Krieger – The Worst
2 Provisional – Sustain
3 Armed Cloud – Angel of Frost
4 Magistraal – Fantoom van de Deemsterburgt
5 Dear Mother – Delusion
6 Magnefix – Dirt Driver
7 ObnoXious – To Eat
8 Resurrect Tomorrow – Absolution
9 Inherited – Failed to Resist
10 Deeproot – Shadow Work

YouTube player