just typing here to see where it goes MetalFromNL Tiplijst #11 - MetalFromNL

MetalFromNL Tiplijst #11

Ja hoor, netjes op tijd, de MetalFromNL Tiplijst! Geen hele volle lijst deze week, 8 tracks in totaal, en zoals je van ons gewend bent gaat het weer een beetje alle kanten op qua genres. Het is dit keer echter wel vooral deathcore wat de klok slaat, het blijft toch een beetje het genre van het moment. 

Voor de volgende editie over twee weken heb ik nog weinig op de lijst staan, dus weet je iets wat uitkomt of breng je zelf iets uit in de komende twee weken, tag ons even op socials of stuur ons een berichtje!

Tracklist:

Or not – Violence & Grace
Release the River – Enthralled
Changing Tides & Reformist – Venomous
As we speak – Deathtrap
Nouri Yetgin – Skins & Splinters
Edsattic – Mission 511
Portent & Brace – Atone
Beyond the Pale – Walk the Plank

Check ‘m op Mixcloud

Check ‘m op Youtube

YouTube player